• Opplev Formel 1 live i Mexico

  Posted on March 30th, 2023 Dejuan Hilpert No comments

  Verdensmester og Red Bull-fører Max Verstappen tok 1. plassen og fikk sin 14. seier i Formel 1, 30. oktober 2022 på banen Autódromo Hermanos Rodríguez i Mexico. Det er ny rekord i VM. Legenden Michael Schumacher hadde rekorden med 13 seiere i 2004. Nå har Max Verstappen satt ny rekord.

  Spenning før løpet

  Det har vært mye spenning foran Formel 1-løpet i Mexico 2022, og da spesielt om Mercedes- duoen Russel og Hamilton ville kunne utfordre Max Vertappen i starten av løpet. Men det klarer de ikke. Nederlenderen tok teten, med lagkompis og meksikaner Sergio Perez hakk i hel, til stor begeistring fra publikum som passerte Russell. Resten av løpet gikk rolig for seg og Max Verstappen vant klart.

  Formel 1 i Mexico og landets matkultur

  Banelengden i Mexico er på 4,3 km. Løpet har blitt arrangert siden 1963, og det kjøres totalt 71 runder. I følge denne siden er det mulig å bestille turer for Formel 1-opplevelsen. For å få stemningen og atmosfæren til nye høyder må man ta et kulinarisk dykk i matkulturen i landet og smake på lokale retter, stekt eller fritert, som tacos, quesadillas, enchiladas, tortillas med fyll eller tamales som er en maisbasert deig. Nyt rettene med en kald Corona eller agavedrikken Pulque og avrund med dessertene churros, flan eller cocoadas.